Aktuelnosti
 
 
  Naslovna Aktuelnosti Specijalna ponuda
 

Rezidencijalna vila u Beogradu - pogodna za Ambasade

Nalazi se na ekskluzivnom mestu u Beogradu na Dedinju, površine 1.150 m2, kompletno nameštena sastoji se od 4 spavaće sobe, salona za goste, dva radna kabineta, velikog dnevnog boravka, trpezarije, kuhinje sa ostavom, vinskog podruma i terase, a za razonodu poseduje i bilijar salu. U sklopu objekta je garaža za više vozila, otvoreni bazen sa đakuzijem kao i uređeni park površine 2.700 m2. U vili je posebno predviđen deo za smeštaj zaposlenog osoblja. Vila je zaštićena video nadzorom.
pogledajte slike

preuzmite brošuru [ with English version ]

Prodajna cena: 8.500.000 evra sniženo na 5.850.000 evra

Vila na crnogorskom primorju sa pogledom na more
Vila u centru Budve iznad Starog Grada, površine 1.200 m2, sastoji se od 8 spavaćih soba od kojih svaka ima kupatilo, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, otvorenim bazenom dimenzija 14 x 4,5m sa đakuzijem i duplom garažom u prizemlju. U sklopu objekta je takođe i trim kabinet, vinski podrum, roštilj na nadkrivenoj terasi. Plac je površine 800 m2. Građena da zadovolji i osobe najprefinjenijeg stila, vila poseduje centralnu klimu i  grejanje na solarnu energiju. Vila je zaštićena video nadzorom.
pogledajte slike

preuzmite brošuru [ with English version ]

Prodajna cena: 4.500.000 evra sniženo na 4.100.000 evra

Vila na Zlatiboru površine 426 m2
Vila na Zlatiboru, širi centar, površine 426 m2, na građevinskom zemljištu, okružena stogodišnjom borovom šumom, površine 18.000 m2.
Vila je izgrađena sredinom XX veka, i pod zastitom je Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture kao kulturno dobro.

Prodajna cena: 1.870.000 evra

pogledajte slike

pogledajte tlocrt

Stambeno - poslovni - proizvodni kompleks na Fruškoj Gori 
Na Fruškoj Gori, na najlepšoj lokaciji stambeno-poslovni objekat oko 550 m2 luks opremljeno-saloni, više spavaćih soba, četiri kupatila, sauna, bilijar sala, teretana, tri moderne garaže, tri ogromne terase, izuzetan pogled i položaj sve namešteno, objekat za proizvodnju oko 500 m2, podrum oko 200 m2, sušara za sušenje voca oko 500 m2, staja 250 m2 sa najsavremenijom opremom za 5 do 10 konja,  SVE NOVO na 55000 m2 placa plus 125000 m2 ili 12,5 ha zasada i to 10000 stabala kvalitetne šljive u punom rodu, i  7000 stabala dunje na 5 ha dugogodišnji zakup. Idealno za proizvodnju, turizam, hotelski kompleks, sport. Izuzetno povoljno. Mogućnost dogovora i parcijalne prodaje i to: posebno stambeno-poslovnog kompleksa na 5,5 ha, voćnjaka površine 12,5 ha ili 4 ha zemljišta u gradjevinskom području u satavu voćnjaka.

Katalog [ with English version ]

Prodajna cena: 1.900.000 evra sniženo na 1.400.000 evra

pogledajte slike

Imanje sa kaštelom, površine 1000m2

Novosagrađeni Kaštel u Vojvodini, na 10 km udaljenosti od centra Novog Sada, sastoji se od glavne zgrade koja u svom sastavu ima veliki dnevni boravak sa kompletno  opremljenom kuhinjom i trpezarijom, pet spavaćih soba sa tri kupatila, dva garderobera, radni kabinet, master room ( spavaća soba sa kupatilom), zatvoreni bazen dimenzija 10m × 4m, sa tri hidromasažera - vodena topa, dve terase.Grejanje podno u sistemu toplotne pumpe. Površina glavne zgrade je 700 m2. Pored glavne zgrade nalazi se objekat površine 100 m2 sa tri garaže.

Letnjikovac u okviru kaštela, za goste, površine 150 m2, sastoji se od četiri spavaće sobe, dva kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom, trpezarijom i natkrivenom terasom, sa posebnim delom za roštilj i igraonicom u prirodi za decu. Pomoćni objekat za smeštaj mehanizacije  za održavanje je površine 50m2.

U okviru kaštela nalazi se uređeni i pažljivo negovani park, voćnjak raznovrsnog voća i vinograd, sve u sistemu za navodnjavanjem, sa posebnim stambenim objektom za domaćina imanja. Kompletno imanje površine 28.500 m2, ozidano  je visokom ogradom, a ulazne kapije su od kovanog gvožđa, na daljinsko upravljanje.
Prodajna cena: 2.000.000 evra

pogledajte slike

Vila na Zlatiboru površine 357 m2
nalazi se na placu površine 1100 m2,  u naselju 25. maj.
Novosagrađjena vila sastoji se od tri nivoa, suterena površine 98 m2, prizemlja 185 m2, prvog sprata 74 m2.
U suterenu se nalazi vinski podrum od 56 m2, kotlarnica, toalet i ostava.
Prizemlje se sastoji od prostrane dnevne sobe i trpezarije, površine 73 m2, kuhinje, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i ostave.
Na prvom spratu su tri spavaće sobe,galerija i kupatilo.
U dvorištu je popločan parking za visš automobila, letnjikovac sa mestima za sedenje i rostilj.
Vila se nalazi u mirnom kraju Zlatibora, u blizini Titove vile.
Uknjižena, bez tereta.
Prodajna cena: 725.000 evra

preuzmite brošuru [ with English version ]

pogledajte slike

Garni hotel na Paliću
Hotel se nalazi na samo 150m od Palićkog jezera. Raspolaže sa 11 dvokrevetnih soba, jednom jednokrevetnom sobom, 2 apartmana visoke kategorije i jednim De Lux apartmanom. Sve sobe i apartmani opremljeni su klima uređajem, kablovskom televizijom, telefonom sa direktnim izlazom, sefom, mini-barom i besplatanim internet pristupom, a u dvorištu je parking sa video nadzorom. Kompletan enterijer i eksterijer hotela je urađen po najvišim svetskim standardima. Prostrana letnja terasa, bar na otvorenom i otvorenim hidromasažnim bazen.

U sklopu garni hotela se nalazi i restoran sa aperitiv barom, kao i SPA centar sa hidromasažnim bazenom, turskim kupatilom i IC kabinom.

U blizini hotela su Kongresni centar, veliki broj restorana, vinski podrumi, ZOO vrt, teniski tereni, Ženski štrand, letnja pozornica, kao i mnogi drugi društveno-zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji, koji upotpunjuju vanhotelsku ponudu.
pogledajte slike

Prodajna cena: 798.000 evra

Vila u Herceg Novom
Vila smeštena je u rezidencijalnom delu Herceg Novog, površine 1.000m2, udaljena 50m od mora, na savinskoj padini sa koje se prostire nesmetani pogled na bokokotorski zaliv i obronke Lovćena. Sastoji se od 9 apartmana visoke kategorije, kapaciteta dve do pet osoba po apartmanu. Uz jedinstveno dizajniran enterijer, svaki apartman omogućava uživanje u prostranim i ukusno uređenim terasama sa panoramskim pogledom na more.
pogledajte slike

Opširnije informacije kao i tlocrte apartmana pogledajte pogledajte ovde

Prodajna cena: 2.200.000 evra

Vila u Beogradu na Dedinju, površine 1000m2
Vila se sastoji od velikog dnevnog boravka površine 250m2, sa velikim prozorima koji obezbeđuju puno prirodne svetlosti, sa kaminom, bibliotekom, bilijar salom, toaletom za goste, a sve to u jednom nivou. Iz dnevnog boravka se izlazi na natkrivenu terasu. U nivou dnevnog boravka nalazi se velika trpezarija sa moderno opremljenom kuhinjom površine 100m2.
Na drugom nivou su tri prostrane spavaće sobe svaka sa garderoberom i kupatilom, kao i radni kabinet sa klub predprostorom.
Na trećem nivou je bioskopska sala sa klub predprostorom i terasom sa pogledom na TV toranj na Avali.

U prizemlju vile je zatvoreni bazen širine 4m, dužine 8 m, sa pripadajućom kompletnom opremom za održavanje, toalet, vešernica,kotlarnica za grejanje na gas, naftu i pelet. U prizemlju se nalazi dupla garaža sa vratima na daljinsko otvaranje. Predmetna vila se nalazi na građevinskom izgrađenom zemljištu površine 1000m2. Oko dvorišta se nalazi zidana ograda sa kolskim ulazom na daljinsko upravljanje i video nadzorom. U prizemlju vile, desno od ulaza u garažu, postavljena je pomoćna zgrada za portirnicu ili pomoćno osoblje.

preuzmite brošuru [ with English version ]

Prodajna cena: 5.500.000 evra sniženo na 4.350.000 evra

Ekološka kuća na Žabljaku površine 300m2
Petosobna ekološka kuća na Žabljaku u elitnom turističkom delu na nadmorskoj visini od 1500 m sa kompletnom infrastrukturom. Sastoji se od pet spavaćih soba, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinjom i kaminom, dva kupatila, toaleta, trrim kabineta, saune i terase.
Plac je površine 750 m2, na kojem se nalazi parking mesto, posebno je obezbeđena i garaža u sastavu kuće.
Prodajna cena je: 350.000 evra sniženo na 330.000 evra

pogledajte slike

Vila u Novom Sadu sa pogledom na Dunav
Novosagrađena vila u četiri nivoa, stambene površine 550m2, na građevinskom izgrađenom zemljištu površine 2.000 m2 u Novom Sadu na Petrovaradinu, samo 2km od centra Novog Sada. Sastoji se od velikog dnevnog boravka u prizemlju sa trpezarijom, kuhinjom i terasom površine 70m2 sa prelepim pogledom na reku Dunav. Na istom nivou je jedna gostinska spavaća soba sa kupatilom. Na prvom spratu su tri spavaće sobe, dva kupatila i dve terase. Na drugom spratu su dve dečije sobe sa kupatilom i dnevni boravak. U suterenu je bilijar sala, sauna, đakuzi bazen za šest osoba, teretana, vešernica, kotlarnica i dupla garaža. Kompletan objekat je obezbeđen alarmom i video nadzorom.
Prodajna cena: 1.250.000 evra sniženo na 1.200.000 evra

pogledajte slike

Vila u elitnom delu Palića površine 450m2
Vila se nalazi u elitnom delu Palića okružena stogodišnjom borovom šumom. Udaljena je 600 metara od obale palićkog jezera, ukupne stanbene površine 450m2 na placu površine 2.000m2. Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, 4 spavaće sobe, 3 kupatila, toaleta i teretane. U uređenom parku u dvorištu, je otvoreni bazen sa đjakuzijem i odgovarajućom pratećom opremom. U posebnom objektu u dvorištu, je uređen apartman za goste površine 150m2. Objekat poseduje duplu garažu. Obezbedjen je video nadzorom.
pogledajte slike

Prodajna cena: 1.200.000 sniženo na 790.000 evra

Kraljevi konaci u centru Zlatibora
Trosoban apartman u apartmanskom naselju Kraljevi konaci u centru Zlatibora površine 65m2, na dva nivoa, kompletno opremljen, sa kaminom u dnevnom boravku, pripadajućom terasom, koji je uknjižen, obezbeđuje dodatni prihod kroz zakup od strane Turističke organizacije Zlatibora. Apartman poseduje parking mesto.
pogledajte slike

Prodajna cena: 165.000 evra sniženo na 130.000 evra

   
 
 
  na vrh strane  
  KASTOR doo AGENCIJA ZA PROMET NEKRETNINAMA
Matka Vukovića 2, sprat 1, 24000 Subotica, Serbia
tel : +381 24 553503, fax : +381 24 600536

email : info@kastorinvestments.rs