O nama
   
 
 

 

  Naslovna O nama
 

Dobrodošli

Agencija KASTOR osnovana je 18-og aprila 1991. godine i klijentima pruža punu uslugu u prometu nepokretnosti. Slogan Agencije

POZNATI, PRIZNATI I TRAŽENI

kreirali su sami građani Subotice, u nenaručenoj novinarskoj anketi o radu ovlašćenih posrednika u prometu nepokretnosti.
Sa ponosom ističemo da posle 25 godina uspešnog poslovanja pored navedenog slogana može da se doda i POSTOJANI.

Delatnost Agencije je proširena na poslovanje u prometu NEPOKRETNOSTI KAPITALNE VREDNOSTI izvan teritorije grada Subotice u preostalom delu Vojvodine i na području cele Srbije. Pri tom su klijenti Agencije KASTOR uglavnom domaći i strani investitori.

Agencija "KASTOR" je obezbedila lokaciju za svetskog trgovinskog giganta "METRO" koji posluje u 30 država sveta, a danas je prisutan i u našem gradu.

Agencija sa svojim klijentima - nalogodavcima (prodavcima ili kupcima), zaključuje Ugovor o posredovanju u prometu nepokretnosti, sa odedbama Opštih uslova poslovanja posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti, kako to inače zakonodavac nalaže (Službeni glasnik Republike Srbije 95 / 2013. od 31. oktobra 2013.).

Agencija je član Grupacije posrednika u prometu nepokretnosti Srbije, u okviru Udruženja za trgovinu Privredne komore Srbije, a njen vlasnik i direktor Željko Maravić je član Odbora Grupacije.

Od 18. januara 2012. godine Agencija Kastor je član udruženja Klaster nekretnine Beograd, a Željko Maravić, pravnik po obrazovanju, izabran je 2013 godine za člana Nadzornog odbora Klastera.  

Povodom 9. maja, Dana posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti, Udruženje Klaster nekretnine, dodeljuje zahvalnicu Željku Maraviću, direktoru Agencije Kastor, za izuzetan doprinos unapređenju profesije posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti i razvoju Udruženja.

Proslava je održana u Beogradu, foto galeriju i opširnije o ovoj vesti pročitajte na stranicama novosti >>>

Privredna komora Srbije 31. maja 2012. godine, dodelila je sertifikat direktoru Agencije Kastor, Željku Maraviću.  

Predsednik CEREAN - a (CENTRALNO EVROPSKA MREŽA UDRUŽENJA POSREDNIKA U PROMETU NEKRETNINA) na međunarodnoj konferenciji održanoj u Nišu 27.marta 2015. godine, gosp. Nicos Manomenidis  uručio je sertifikat CEREANA-a direktoru Agencije Kastor, Željku Maraviću.

 

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije je 15. aprila 2015. godine u Beogradu izdalo Uverenja o položenom Stručnom ispitu za posrednike u prometu i zakupu nepokretnosti. Sari Maravić Uverenje pod brojem 828 i Željku Maraviću Uverenje pod brojem 827.

Agencija Kastor je upisana u Registar posrednika pod brojem 014, na osnovu Rešenja Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, br. 46-00-42/2015-04 od 08.05.2015. godine.

Po preporuci Trgovinskog predstavništva Ruske Federacije u Republici Srbiji  Agencija se nalazi u registru "Multimedijalni biznis katalog" odabranih partnera zemalja regiona zapadnog Balkana.

Uspešno završena obuka Nacionalne Asocijacije REALTORS i Centra za specijalizovanu edukaciju REALTOR. Trening program pod nazivom:

BPOs: Uloga agenata u procesu procene

održan je u Beogradu, dana 22. decembra 2015. godine.

 

   
 
 
  na vrh strane  
  KASTOR doo AGENCIJA ZA PROMET NEKRETNINAMA
Matka Vukovića 2, sprat 1, 24000 Subotica, Serbia
tel : +381 24 553503, fax : +381 24 600536

email : info@kastorinvestments.rs